Karosszériafólia

Látványos külső, védelem a külső behatásokkal szemben
Bővebben >>

Taxifólia

Átalakítás költséghatékonyan
Bővebben >>

Dekorfólia

Egyedi megjelenés
Bővebben >>
Autófóliázás
Védelem a külső hatásokkal szemben

A gépjárműfóliák nem csak látványos külsőt biztosítanak, számos előnyös tulajdonsággal is rendelkeznek.

A fóliázott felület teljes mértékben védelmet élvez a külső hatásokkal szemben, megóvja a fényezést a karcoktól, kőfelverődésektől, kisebb ütődések esetén sem sérül egyből a lakk réteg. A fényezés a nap káros színromboló hatásának sincs kitéve fóliázás esetén. Ami nagyon fontos, hogy adott esetben maradéktalanul és a fényezés sérülése nélkül eltávolítható a fólia, mindössze pár óra alatt.

Gyakorlatilag bármilyen színű fényes és matt fóliát illetve tucatnyi színben készült carbon fóliát beszerzünk, és felragasztunk a kívánt felületre, tehát csak a megrendelő képzeletén múlik, hogy milyen színű is lesz a kocsija.

Carbon fólia

A mai egyik legdivatosabb design fólia a carbon fólia. Több féle carbon fólia létezik, a legelterjedtebb az úgynevezett 3d, ez egy kissé matt fekete színű fólia, mely 3 dimenziós, anyagában látszik és érezhető a carbon szerű mintázat, ilyen fóliát láthatunk legtöbbször az autókon.

Ennek az újabb változata a 4d-nek emlegetett carbon fólia. Ez sokkal inkább hasonlít az eredeti carbon felületre, ez már nem matt, hanem lakkozott hatást kelt, ügyesen felragasztva kisértetiesen hasonlít az eredeti carbonra.

A carbon fóliák készülnek a feketén kívül más színekben is, míg a fekete fóliákat egy két extrém esettől eltérően, többnyire a motorháztető-tető-csomagtér ajtó (illetve belső elemek) bevonására használják, addig a színes carbon fóliákkal általában teljes autófóliázást végeznek, ezzel egyedi és látványos külsőt létrehozva! A carbon fóliákon felül vállaljuk mindenféle színű fóliával történő átfóliázását akár egy-egy elemnek, akár egy teljes autónak!

Szolgáltatásaink
  • Teljes karosszériabevonás
  • Taxifóliázás
  • Karbonfóliázás
  • Autófóliázás nyomtatott fóliával
  • Autófóliázás vágott fóliával
Fóliaminták

Igényelhető bármilyen színű fényes és matt fólia, valamint carbonfólia többféle színben!